Σαλάτα με ρόκα, καπαρόφυλλα και ανθότυρο

Τα καπαρόφυλλα πωλούνται στην αγορά συσκευασμένα σε βαζάκι όπως και η κάπαρη.
Έχουν μια γλυκόξινη γεύση και ακόμη και  αν αντιπαθείτε την κάπαρη, δεν σημαίνει ότι δεν θα σας αρέσουν και τα καπαρόφυλλα..
Σας προτείνω λοιπόν ανεπιφύλακτα μια δοκιμή.



Υλικά


1 Κρίθινη κουλούρα παξιμάδι
1 Λόλα κόκκινη
1 Ρόκα
1 Ντομάτα
8 – 10 καπαρόφυλλα
150 γρ ανθότυρο
Ελαιόλαδο, Ρίγανη, αλάτι, πιπέρι




Διαδικασία


Βρέχουμε ελαφρώς το παξιμάδι και το κόβουμε σε κομμάτια με τα χέρια μας στο πιάτο της σαλάτας.
Βρέχουμε τα παξιμάδια με λίγο ελαιόλαδο και προσθέτουμε την ρίγανη και λίγο αλάτι.
Προσθέτουμε την Λόλα και την Ρόκα κομμένη σε χοντρά κομμάτια
(κατά προτίμηση κόψτε τις σαλάτες με τα χέρια γιατί με το μαχαίρι οξειδώνονται και χάνουν πολύτιμα συστατικά)
Κόβουμε και προσθέτουμε την ντομάτα σε κομμάτια και στο τέλος το ανθότυρο και τα καπαρόφυλλα.
Βρέχουμε και πάλι την σαλάτα με λίγο ελαιόλαδο, ρίγανη και αλατάκι.
Καλή Όρεξη!